Slimmer Kopen® in de media

Slimmer Kopen® in de Atlas koop- en financieringsvarianten

Koop- en financieringsvarianten worden steeds belangrijker: voor koopstarters en middeninkomens om een woning te kunnen kopen en voor corporaties om koopwoningen betaalbaar te kunnen aanbieden.

In opdracht van (o.a.) Aedes heeft OTB in 2012 de Atlas koop- en financieringsvarianten gepubliceerd. Hierin worden de vijf meest toegepaste koop- en financieringsvarianten met elkaar vergeleken vanuit zowel het perspectief van de koper als van de corporatie. De vijf varianten pakken verschillend uit op tal van terreinen. En dat is positief, want hierdoor valt er voor corporaties wat te kiezen bij het bevorderen van hun woningverkoop en koopondersteuning aan koopstarters en middeninkomens.

Slimmer Kopen® is een gedegen formule die al vele jaren zijn waarde bewijst. De kracht van deze koopvariant is dat er, naast een korting op de koopsom, als gevolg van het Fair value principe een sterke risicodemping is voor de koper mocht de woning in waarde dalen. Een ander sterk punt is de keuzemogelijkheid voor de corporatie om de koper wel of geen terugkoopgarantie te bieden.

De koopatlas biedt een objectieve vergelijking van de werking van koop- en financieringsvarianten. Als u meer wilt weten, op zoek bent naar een koopvariant, of een optimale mix van verkoopbevorderende maatregelen om uw doelgroep(en) beter te bereiken, zijn wij graag bereid u daarover te adviseren. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Trudo via slimmerkopen@trudo.nl of 040 - 23 59 888.

Slimmer Kopen® bij Vallei Wonen

Vallei Wonen zet betaalbare eengezinswoningen in Woudenberg te koop. Hiermee komt de woningcorporatie tegemoet aan de vraag naar woningen van huishoudens met een middeninkomen.

Weekkrant: 05-08-2011

download Slimmer Kopen® bij Vallei Wonen

Woonpartners: 130 woningen aangeboden aan zittende huurders

Woonpartners uit Helmond heeft sinds februari 2008 21 woningen met Slimmer Kopen® verkocht en biedt nu nog eens 130 woningen aan.

Woonpartners: 28-04-2009

download Woonpartners: 130 woningen aangeboden aan zittende huurders

Trudo: Tweeduizendste Slimme Koper: "Dankzij Slimmer Kopen® vond ik zo weer een plek voor mezelf"

Het concept Slimmer Kopen® wordt al 9 jaar door Sint Trudo in de praktijk gebracht. En in oktober 2009 mocht Sint Trudo dan ook haar 2.000e klant begroeten.

download 'Tweeduizendste Slimme Koper: "Dankzij Slimmer Kopen® vond ik zo weer een plek voor mezelf"

Standvast: verkopen huurhuizen met forse korting is een succes

Het concept Slimmer Kopen® is volgens woningcorporatie Standvast een succes. Al 41 huurhuizen werden verkocht in Nijmegen, in veel gevallen met maximale korting van 35 procent.

Gelderlander 02-07-2008

download 'Standvast: verkopen huurhuizen met forse korting is een succes'

Wat nou kredietcrisis?! Spiksplinternieuwe topwoningen met 20% Slimmer Kopen® korting!

Er zit wat minder beweging in de koopwoningmarkt, maar Slimmer Kopen® loopt al jaren als een trein. Geen crisisverhaal dat die trein kan stoppen!

Eindhovens Dagblad 13-12-2008

download 'Wat nou kredietcrisis?! Spiksplinternieuwe topwoningen met 20% Slimmer Kopen® korting!'